Viitorul inseamna maine …

300-300Astazi am facut ceva ce sunt tare mandru si nu o spun aici sa ma laud dar chiar ma simt .. extraordinar dar si cu o anumita sa zic prioritate in viata si anume aceasta lupta impotriva defrisarii .. Ma ambitioneaza si cred ca pot mult si ca acesta a fost un nou inceput in viata mea pentru ca demult am spus ca orice om are nevoie de un nou inceput ..
Sunt foarte motivat sa cred ca pot face lucruri marete in acest oras si tare as vrea sa cred ca pot trezii Craiova la viata .. la miscare si la o gandire sanatoasa .
Pentru mine viitorul inseamna maine … pentru tine nu stiu ce inseamna …
Daca te intrebi ce treaba am eu cu defrisarile ai spune … ba asta are ONG .. sau asta e de al ecologistilor … sau are alte interese … va raspund sincer : NU am nici un interes .
Astazi la aceasta adunare sa nu zic protest … m-am tinut de promisiune ca politica si alte discutii sa nu existe si cred ca am reusit .. oameni buni se poate va garantez eu ca se poate face orice pe acest pamant daca vrem acest lucru ..
Ce urmeaza pentru mine ?
Sa raman acelasi luptator si sa incerc sa ma fac auzit .. ca restu .. am pe Dumnezeu alaturi de mine ..
Azi am vazut ca pot si ca impreuna cu acei oameni deosebiti incercam sa schimbam ceva … Daca reusim ramane de vazut .. cine stie poate Romania se trezeste la realitate … ceea ce ma indoiesc …
Si inca ceva vreau sa multumesc cititorilor mei … sunteti deosebiti !
Foarte multi cititi acest blog si va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine … conteaza enorm si-mi da putere sa merg ..
In viata totul se castiga muncind … nu cersind ! De retinut dragilor ..

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest1Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*