Unde e EA ?

300-300In viata cautam fericirea de cand ne nastem chiar si totusi sunt cazuri in care nici pana la ultima clipa a vietii nu reusim sa o gasim dar totusi eu nu ma aflu in aceasta categorie pentru ca de o perioada buna toate lucrurile mele din viata mea sunt datorita unui inger coborat pe pamant cu un chip minunat .. as vrea sa o numesc EA …
Cine spune ca te nasti si cauti atunci fericirea … eu spun ca vorbeste prostii sau chiar fabuleaza dar la fericire te gandesti sa zic dupa primele momente alaturi de persoana iubita atunci incepi un pic sa realizezi uite .. asta e fericirea ..
Ani la randul am cautat fericirea mea si totusi nu am reusit sa o gasesc .. dar pana acum o perioada buna cand in viata mea parea ca apare ceea ce cautam ..
Daca as spune ca e o poveste nu as fii crezut dar pentru mine este ceva magic sau chiar magnific … si nu pot sa spun decat ca sunt fericit ! Da exact nu ma imbat cu apa rece .. deobicei cu altceva ma imbat dar acum nu este cazul ..
De 2 luni cred viata mea sa schimbat si cred ca continua sa se schimbe in bine … este un vis care pas cu pas (cum spunea cineva … in care cred maxim) devine realitate .. iar ceea ce traiesc eu va doresc tuturor celor care cititi acest blog banal ..
In viata am facut multe lucruri unele bune … altele rele … si chiar unele de care nu am fost mandru pentru ca am puterea de a recunoaste asa ceva .. dar ce nu am reusit pana acum sa gasesc acel echilibru de care sincer sa fiu aveam mare nevoie ..
EA mi-a oferit un spirijin care sincer pana acum nu am avut parte .. si care ma bucur de tot ceea ce-mi ofera “sufletelul” meu drag si scump pe care il iubesc enorm de mult …
Stiti acea vorba ca in spatele unui barbat puternic sta defapt o femeie puternica va spun ca este foarte adevarat si eu asta traiesc acum si ma bucur!!!
Da iubesc si sunt iubit !! Omul nu are nevoie de averi sau bogatii … barbatii au nevoie de o EA cum eu am un sufletel drag si scump pentru care-mi dau si viata daca este nevoie …
Daca toti vor sa dea o definitie la fericire eu vreau sa spun ca nu se poate da o definitie la ceea ce simti … pentru ca fericirea se simte si se traieste alaturi de persoana draga .. in orice fel posibil chiar daca nu o poti avea langa tine stii ca exista acolo si vreodata o vei avea langa tine ..

In viata cauti persoana care sa aiba cateva lucruri in comun cu tine sa spui .. uite cu EA chiar am ceva … dar cand realizezi ca ai enorm de multe lucruri … ca sa nu zic totul atunci cred ca lasi totul in urma si te gandesti la prezent si viitor doar alaturi de persoana care o iubesti ..
Alaturi de EA am reusit sa-mi imbunatatesc multe lucruri care tin de mine si de viata mea care pana acum sa fiu sincer nu am fost atat de calm ..sa spunem … nu am avut atata rabdare pe care tot sufletelul meu spune ca ii este sora .. la mine acum ceva timp rabdarea devenise marele meu dusman .. acum deja incepem sa fim amici .. ca apoi sa continui cu faptul ca vad altfel multe lucruri si gandirea mea a avut si are de castigat … iar cand multe din aceste lucruri vine de la o singura persoana nu pot sa fiu decat foarte fericit !

Ea este totul si nimeni nu poate sa-mi spuna altceva pentru ca o iubesc cum nu am iubit si pot sa spun ca sunt cel mai fericit om de pe acest minunat Pamant ! Nu spun multe lucruri despre EA pentru ca vreau sa ramana un mic mister pentru multe persoane care citesc acest blog pot sa spun doar ca inima si sufletul meu … au trecut in alta proprietate … eu am deja sufletul si inima iubitei mele .. restu ? E Cancan !

Daca ma intreb Unde e EA? Am sa raspund : IN PARADISUL MEU !

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*