Un prieten bun – RoForum

300-300Azi vreau sa va spun care de ceva timp am zis sa nu fie secret … de ceva zile este pus ca wiget acolo in dreapta paginii dar azi vreau sa vorbesc despre aceasta comunitate care ma ajuta enorm .. si nu doar pe mine dar asta am sa va spun … in cele ce urmeaza pentru ca sigur sunteti curiosi sa aflati ce inseamna pentru mine .. Dar hai sa incepem prin o mica istorioara cum am ajuns eu pe RoForum ! 

Candva a fost ArenaWeb cum am ajuns pe el … e ceva sa zic banal … dar totusi spun din trecutul meu pe acest internet cand .. website-urile nu existau in limbajul meu dar totusi navigam … pe mIRC … bine stiu pentru unii am spus numele unui ozn ..  iar pentru altii … le-am adus amintirile in prezent ..

De acolo … unde chiar daca am invatat destul de multe am ajuns pe acest forum unde spre surprinderea mea am gasit un staff minunat iar ce am fost surprins a fost altceva .

Am avut unele probleme in ceea ce fac eu iar surpriza a fost sa fiu ajutat dar cum ? In cateva minute ceea ce nu ofera firmele de hosting cand ai nevoie (la tickete sau call center) RoForum ma ajutat dar nu asa cu una cu doua .. am fost ajutat in totalitate iar problema mea a fost practic provocarea celor de acolo sa ma ajute ..

Sunt sincer cu voi mi-am zis ca am avut noroc si ca nu cred ca exista asa ceva dar cu timpul am vazut cum aceasta comunitate se dezvolta iar eu incepusem sa-mi dau seama ca acest forum va fii de mare ajutor pentru mine si asa a fost .

Am inceput sa aflu multe secrete din ceea ce am eu de facut si pot sa spun ca informatiile mele sunt altele si datorita acestui forum 🙂 iar ca sa continui cu sinceritatea mea … zilnic de cateva ori navighez pe forum … nu ma intrebati de ce … face parte din mine …

Nu va spun povesti va invit si pe voi sa va inscrieti aici ! Familia RoForum va asteapta !

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest1Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr1Share on Facebook0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*