Un inger printre copii …

300-300Scriu aceste cuvinte mari pentru ca sunt socat de ceea ce vad in sufletul si in viata unei femei care de 15 ani si-a dedicato copiilor in cel mai frumos mod posibil pe acest pamant . Da este foarte adevarat exista un inger care aseara efectiv ma socat in sensul bun al lucrurilor .. si nu ma asteptam sa-mi aduca aminte de copilarie si de perioada mea frumoasa cea de la gradinita ..

Daca as spune ca e inger tu cel care citesti acest blog ai face urmatoarea afirmatie : E dus ! 

Nu sunt dus exista pe acest pamant o categorie de oameni pe care tare as vrea sa ii numesc : INGERI !

De ce ingeri ? 

Pai hai sa spun .. oameni daca ii numesc nu sunt nici pe sfertul lor … deci raman la numele de INGERI !

Nu am crezut ca o meserie in care intrii in contact cu copii poate sa aduca atatea satisfactii si sa te linistesti in compania lor .. e uite ca exista la un inger drag care de ani grei face acest lucru iar generatie dupa generatie de copii trec prin doua maini extraodinare si alaturi de ele un suflet cum rar gasesti .

Sa fie oare din cauza meseriei ? Nu cred ! Este din cauza sufletului !

Nu stiu cati dintre voi aveti sansa sa ascultati cum vorbeste ingerul meu cu copii .. e uite aseara am primit o monstra de la acest enorm de frumos inger … mi-a vorbit exact cum discuta cu copii si tare fericit am fost pentru ca in secunda aia traiam si eu copilaria mea parca din nou … 

Din nou m-am simtit pentru cateva clipe copil si parca mi-a vorbit un inger nu o femeie extraordinara cu un suflet imens de mare ! Parca traisem 30 de minute de basm cand am ascultat acele cuvinte .. parca retraiam perioada de la 4-6 anisori .. atat de mult mi-a placut dar am ramas socat … mi-am spus : 

Doamne Dumnezeule cat suflet poate sa puna aceasta femeie minunata !

Am crezut ca perioada aia nu o mai pot regasii in viata mea si ca poate vreodata daca voi avea un copil i-mi voi amintii de ea dar aseara efectiv mi-a adus acea senzatie care efectiv m-am abtinut sa nu plang in hohote !! 

Este ceva unic pe acest pamant ceea ce poate sa faca acest inger drag iar acum sunt sincer cu voi .. va scriu cu lacrimi in ochi pentru ca mi-am retrait o parte din copilaria mea aseara ..

NU am crezut ca exista atata pasiune si atata suflet pus in aceasta meserie de educatoare dar ma insel descoperind o femeie care nu vorbeste cu oameni … vorbeste cu ingerasi mici si dragi ..

Sincer mi-am dorit sa spun si voua ca defapt femeile habar nu avem defapt ce ascund in sufletul lor si habar nu avem ca defapt viata lor inseamna enorm de multe lucruri si ca multe nici nu ne gamdim la ele .. 

Aseara am realizat ca defapt femeia este defapt un inger adus pe pamant care lumineaza calea mea si care a reusit sa schimbe enorm de multe lucruri in viata mea !

Tare as vrea ca acestui inger vreodata sa ii pot oferii un copil .. pentru ca sunt sigur ca va fii cel mai iubit copil din acest intreg univers !

 

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*