Un fleac … un traseist

300-300Da exact un fleac … ma pot numii un mare traseist si asta vreau sa spun in acest articol dupa un blog banal care ramane un loc la care tin si care nici cel mai mare dusman nu are ce sa-mi faca .. Scriu aici si mereu am sa scriu cand timpul nu este dusman cu mine ..

Am sa vorbesc despre cariera mea politica care se rezuma la a fii membru la partidele pe unde am mers si chiar daca sunt multe da recunosc am avut de invatat foarte mult din aceste perioade frumoase si spre satisfactia mea am vazut cum este politica romaneasca si din ce este facuta . 

Ca sa ma apuc acum a spune … partidele prin care am fost as fii … ipocrit sa fac reclama :)) gratuita la unul din ele dar am sa numesc asa perioadele mele ce am vazut si invatat ..

Am fost la un partid care doar ce parasise corabia un mare marinar si am zis ca e timpul sa ma bag in politica . Pana aici toate frumoase si sa nu zic excelente pentru ca nu sunt … Politica in aceasta tara este greu de facut si nu spun ca imposibil dar enorm de greu de inteles … pentru cei care nu au facut politica deloc .. 

Frumos la inceput este in toate partidele … curge mierea la robinet nu la dozator si usor … incepi sa descoperi multe lucruri interesante … Vezi bisericutele din partide … vezi interesele si apoi vezi cine si cum munceste in acel colectiv ..

Fara sa cred multe care-mi veneau pe la urechi mi am inceput munca de mare …. MEMBRU in precampanie pentru ca asa incepe orice campanie sau orice inceput … Laptele si mierea avea un gust de mucegai cand am vazut defapt ce inseamna politica si ierarhiile din partide ca defapt cel care munceste este cel de jos iar ceilalti ia doar meritele celor care lipesc afisele ..

Mucegaiul apoi sa extins la nivelul de lehamite cand incep aia mari sa arunce sageti … cand e vorba de bani :)) Da exact … incepusem ca simplu membru si ajunsesem sa fiu pus la o sectie de votare … (mare remuneratie sa zic ..) apoi am zis uite defapt ce inseamna partidele in aceasta tara …

Plecand in Spania am lasat in urma o mizerie si cineva drag mi-a spus asa : Sa terminat o campanie electorala ?! Da! Uita tot !

Am vrut chiar sa uit tot dar ghinion … nu am putut !

Venind din Spania am realizat ca aceasta tara avea nevoie de o schimbare si am zis eu sa nu pun umarul ?!

Spiritul meu civic a spus ca da … ce am ales ANTI-PSD si asta am sa aleg toata viata mea din multe puncte de vedere ..

Asta am facut eu si nu ma feresc sa o spun … iar daca nu sunt crezut am destui care pot spune aceste lucruri …

Dupa aceasta perioada am ales sa plec si motivul a fost lipsa de respect si modul cum se face politica in marele partid .

Dupa aceasta perioada am mers la alt partid in care am crezut ca principiile conteaza si ca daca dau totul am sa primesc cel putin un lucru mare … RESPECTUL .. Nu vreau sa spun ce am facut la acel partid pentru ca ar fii multe de spus tot ce conteaza si ce vreau sa va spun este ca eu nu am acceptat compromisuri si nu am sa accept niciodata .

Ce am vazut si am invatat in acesti ani pot spune in mii de randuri dar nu cred ca este cazul .. ce vreau sa fac ?

Este ca toata experienta mea sa fie utila pentru cei care vor sa schimbe ceva in acest oras … si chiar in aceasta tara .

Nu am nevoie de nimic decat sa fiu ascultat si respectat … restul raman acelas TRASEIST !

De ce TRASEIST ?! Pentru ca nu a existat un partid care sa promoveze oamenii care muncesc si au promovat doar Pile Cunostiinte Relatii (PCR – PARTIDUL COMUNIST ROMAN) restul … nu am ce sa spun …

Am fost naiv si o recunosc cum am spus si pe profilul meu de facebook si ma pot cita “vreau sa fiu inteles si respectat cu convingerile mele si cu ceea ce fac eu . Am sa fiu prezent ca si pana acum in viata publica dar nu si expus pentru ca am gresit in multe privinte cand m-am asociat cu diverse cauze si cu diverse persoane iar daca acum am sa ies sa spun despre o persoana publica sau alta am sa fiu …linsat si chiar nu-mi doresc . Convingerile mele raman doar ale mele … am o experienta care in timp va fii in folosul celor care vor sa aiba incredere in mine iar restul vreau sa ramana mister …”

Este vina mea ca am schimbat … taberele si recunosc acum dauneaza dar asta este … am crezut ca in Romania exista si ceva de calitate si care sa tina cont de principii … dar m-am inselat ..

Si inca ceva as vrea sa spun .. NU AM FACUT AFACERI CU NICI UN PARTID SI NU AM CASTIGAT NICI UN BAN DE LA NICI UN PARTID ! DECI …

Dar ce vreau sa intelegeti este ca niciodata nu m-am dat la o parte chiar mi-a fost greu si sanatatea mea a fost distrusa chiar in ultima mea campanie … facuta am fost omul care a luptat pana la ultima picatura de energie din mine si nu regret am invatat . Chiar daca 3 luni a trebuit sa ma recuperez nici asta nu regret … am invatat multe ..

P.S. : Nu regret ceea ce am facut … am invatat multe si am luat mereu orice perioada de la inceput … Ca am pus suflet asta nu stiu cat conteaza pentru multi … dar conteaza pentru mine ! 

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest1Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr1Share on Facebook9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*