Trump Mania salveaza … America

300-300Ceea ce spun acum nu este decat pentru cei care GANDESC LIBER restu nu au cum sa inteleaga ceea ce am sa explic acum … In America frumoasa si extraordinara exista interese de care voi habar nu aveti iar banii pentru ca aia conteaza cumva undeva pentru voi au facut diferenta iar bombele atomice sunt istorie ca sa nu zic deja evu mediu pentru ce a insemnat aceasta lupta politica .

Daca va spune ceva FACEBOOK , TWITTER , AMAZON si alti grei si cand zic ba tata grei pai chiar sunt au fost aruncati in aceasta nebunie americana dar nu doar cu reclame cu miliarde de dolarei din aia grei .

De ce spun asta pentru ca au fost 2 tabere banale sa zic eu care au scos armele … hahahahahaha sa-ti zic si ce arme ?

Alea de te doare capu … INTERNETUL !

Daca Clinton a vrut sa para ca ea nu face pe spatele ei se lucrau in draci de hapceri care au sapat precum minerii si au gasit bucati de femei suparate , aranjate de Trump agresate deci ?

Stie cineva cumva cati bani au fost aruncati in campania asta ?

Stie cineva cati bani au primit cei care au descoperit femeile alea ?

HABAR NU AVETI ! De ce ? Pentru ca nu stiti multe oameni buni si daca va spun sa cercetati in esenta in tot nu doar la suprafata ziceti ca sunt nebun ! Da poate sunt nebun dar aceste alegeri au fost o ilustrata postala cum primeam de la unu de la altu ba pe la Olanesti ba pe la Govora ..

A fost o carte care multi nu o citesc din unele puncte de vedere sa zicem asa … ca sa dea bine ..

Voi vedeti decat la tv dar pe spate nu vedeti e aici este cheia ..

Trump de ce a castigat ?

Va spun eu … strategii lui au fost cheia ! 

La inceput a venit ca el face x , y sau z lucruri ceea ce pe multi ia deranjat dar a fost o cacialma jucata extraordinar ca apoi sa se redreseze in tot ce inseamna Trump .. discurs , gesturi si multe altele .

Daca vrei diferenta CAUTA ! 

Si ce te pun sa cauti ? Primele discursuri ale lui si ultimele … e aici e diferenta !

Este una mare imensa care defapt a fost cheia acestor alegeri ..

Trump a incercat sa numai faca greselile si sa-si atraga oamenii de partea lui . A inceput sa invoce ce credeti dragi cititori : FAMILIA !  Acolo a prins fantastic pentru ca tabara adversa arunca pe piata femeile agresate de el iar el … a jucat extraordinar .

A fost una din lovituri .. a doua lovitura a fost cand a lasat din maretia lui si a incercat sa atinga oamenii exact unde ii doare . 

Strategii lui au fost diabolici impreuna cu banii … au facut diferenta ! 

Deci cine castiga ? CEL CARE ARE O STRATEGIE !

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest1Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*