Tineretul trebuie sa faca diferenta …

300-300Chiar daca inca este devreme sa spun multe lucruri ce vreau sa aduc sau sa readuc in discutie este ca tineretul trebuie sa faca diferenta ! De ce spun asta pentru ca fara sa vrem in aceasta tara domneste haosul si de foarte multe ori penibilul .. 

Ieri pe sticla (cum ador sa spun) vad cum partidele politice au intrat in febra … speculatiilor si a promisiunilor pompoase .. iar ce sa vad marele PNL se apuca de masuri populiste de stanga iar stanga vrea sa fie sparta de un buldozer numit Ponta si ca sa vezi marea televiziune Catrina 3 impreuna cu OTV (Rtv) au inceput sa discute . 

Nu ca ma uit eu prea mult dar stau si ma gandesc oare ce ne asteapta ?! Ce se pregateste in laboratoarele marelor partide ?

Eu cred ca este timpul ca tineretul sa faca diferenta ! Da … vin si cu argumente pentru ca acum ce vad este declinul fortelor grele care 26 de ani au facut politica de cumetrie … iar acum se pare a fii … corigente la relatia cu cei care voteaza si nu doar atat … repetenti la minciuni ..

Cum poti pune un partid de dreapta PNL sa promiti salarii mari medicilor cand asta trebuia sa spuna marele PSD ! Ce naiba am ajuns in tara asta ? Doamne … pai daca Marele Bratianu traia va arunca pe toti la cosul de gunoi dragilor ! Asta e masura de stanga …. si culmea populista pai dreapta unde este ?

Cand pui PNL … spui dreapta fara sa discuti prea mult spui continuatorii celor care au avut intotdeauna viziune liberala pai si acum ? Regret dar marele partid vrea cu orice pret sa dispara in maxim 5 – 10 ani .. in ritmul asta si cu o campanie ce urmeaza la fel de stangace … va spun de pe acum ca vrea neaparat sa se indrepte spre cimitir ..

Acum trecem pe stanga (bine nu exista stanga sau dreapta aceste partide vorbesc de ideologii ca sa dea bine pe sticla) si ce vedem ? Pai cu ochiul liber vedem cum interesele se schimba de la secunda la secunda … si ca gasca cea mai nelinistita este cea a lui Ponta care vrea neaparat sa fie in continuare plina de deputati sau senatori .. Eu nu spun ca acei oameni nu sunt buni dar acel Parlament parca are nevoie de oameni noi care au facut ceva pana acum …

In acest context dragi tineri chiar nu vreti sa fiti cei care decid viitorul ?

Nu sunteti satui de aceeasi oameni care au “facut” atat de multe pentru voi ?

Nu credeti ca este timpul vostru sa faceti cu adevarat schimbarea ?

Voi puteti face cu adevarat revolutie pentru ca va puteti unii si cu siguranta sa faceti schimbarea ce de 25 de ani o cauta aceasta tara … As vrea ca tinerii sa vina si in acest domeniu al politicii … chiar daca nu va pot da multe exemple de oameni sinceri si onesti in politica … vreau ca peste cativa ani sa va dau pe voi exemplu …

Clasa politica trebuie schimbata cu voi ! Sunt tot mai putini politicieni nepatati … veniti voi in aceasta lume sa o faceti curata !

Tineretul trebuie sa faca diferenta …

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest1Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr1Share on Facebook12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*