Suntem campioni la circ ! Privim zilnic la acelas numar jalnic ..

Suntem campioni la circ ! Privim zilnic la acelas numar jalnic ..

Suntem campioni la circ ! Privim zilnic la acelas numar jalnic ..

Vin sa-mi spun parerea si eu pe aici pentru ca am cativa oameni care inca citesc ce naiba aberez eu pe aici .. si mi-am zis singur (da .. vorbesc cu mine recunosc ! ) daca tot vin oamenii .. de ce sa nu scriu ?

Titlu ne spune ca azi discutam despre circ si cum avem clovni destui vreau neaparat sa ii numesc campioni dar din aia de divizia b .. caci nici nu vor sa fie campioni dar nici sa retrogradeze .. 

Hai sa luam clovnii sa ii despicam cumva .. pe la mine pe aici prin nebunia mea incep prin a va spune ca trebuie sa dau niste diplome .. nu pot personal dar am sa incerc sa fac una cate una cumva o poza pentru ca avem un circ fantastic avand in vedere ca ala Globus are interdictie la animale eu va aduc unele dar cu 2 picioare nu cu 4 🙂 deci hai sa despicam firu in rosu azi 🙂 

Romania mea draga si scumpa este in doua … zic unii eu zic in 9 (glumesc) pai care ar fii alea doua .. si acum vine la circ aducem un ring de box pentru a fii totul cu breachin niuz .. 

In primul colt aducem marea si stufoasa gasca … rosie care pe langa ca in arsenalul lor au cateva televiziuni (care papa bani nenica nu se joaca cu 5 lei 10 lei ) apoi continuam cu feisbucistii de serviciu care stau pe 5 conturi si pupa-n cur tot ce inseamna rosu ..  iar ca bonus aceasta gasca rosie are si o armata de politruci caci nu fac astia politica nici in 50 de ani .. Astia se joaca alunelu , hora de mana , hora de picior .. cu prostimea .. 

De ce spun circ pentru ca mereu exista o scuza .. parca clovnii astia ma nene … ar fii suparati dar in realitate rad toti pe sub o mustata .. 

Deci coltu asta ne minte zilnic … ba chiar varsta a treia este cumva setata sa ia pastila seara la unu cu G … 

Deci ce credeti castiga sau nu ?

Acum sa revenim la coltul din dreapta unde avem o gasca galbena-albastra care de aceasta data au doar o televiziune (care si aia nu este a lor .. ) care spune adevarul dar si aia e faultata la greu .. ,feibucisti nu au pentru ca nu este buget si nici firme de capusat , iar armata de politruci e subtire rau .. In schimb nu joaca nimic ca nu au bani de casetofon doar ca au cateva multinationale si pe unu Soros care din cand in cand vrea sa fie si el … roman ..

Ce este de remarcat la aceasta gasca este faptul ca strada a iesit in avantajul lor .. nu mare dar este un avantaj pentru dreapta iar cine va reusii sa ia din strada oameni sa ii bage in partide … am putea spune ca are de castigat dar nu procente mari .. 1-5% pe national ..

Deci ce credeti castiga sau …. nu ?

Problema este urmatoarea unde suntem noi ? Spectatori la un circ ieftin ? Cand se va termina spectacolul ?

Va las pe voi sa raspundeti … pana atunci va multumesc ca sunteti in numar exagerat de mare alaturi de mine !

Al vostru banal … va saluta !

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest1Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*