Strada ramane in suflet si doar atat !

Strada ramane in suflet si doar atat !

Strada ramane in suflet si doar atat !

De o perioada buna sunt luat la intrebari de cineva care vine in strada si este momentul sa spun aici unele lucruri care multi habar nu au de ele ..

Am fost in strada la inceput .. chiar de la inceputurile protestelor (nu astea) . Rosia Montana , #Colectiv , Padurile ca acum sa fie OUG 13 .. 

Niciodata nu am fost intrebat ca acum ca de partea cui sunt ..

Exact ! Ca ori cu partidele ori cu strada !

Probabil ca nu stiau cum sa scape de mine si au inceput acest joc urat care nu-mi place si din aceasta cauza eu am renuntat la a iesi in strada . Daca eu sunt cu partidele sa ma ierte Dumnezeu inseamna ca numai este nimeni care sa lupte pentru dreptate . Da am amici / cunostiinte care fac politica . Ce sa fac ? Sa nu vorbesc cu ei ? O parte din munca mea este si cu partidele : conferinte , comunicate , alegeri si altele , ce sa fac sa renunt la asa ceva ca vrei tu din strada ?

Nu am cerut de la nimeni nici un ban .. dar vin sa te intreb si eu domnule Doru (Antichitati Sinescu pe facebook) ca tot aruncam cartile pe fata :

  1. Cati bani ai luat de la Festivalul Mihai Viteazul ?
  2. Care este chiria pentru standul de la Zilele Craiovei ?
  3. De ce nu ai dat niciodata declaratii cand a fost sa discutam despre proteste ?

Eu am fost si sunt cinstit dar tu ce jocuri faci ? Esti PATRIOT ? Si pe spate ce esti ?

Eu am renuntat de aseara a iesii la protestele tale .. dar tu cand dai masca jos ? Sa stie si cei cu care stai la masa sau la proteste ..

Marea ta problema ca de care parte sunt … pai afla ca am amici / prieteni si in Alde , PNL , PSD , PMP ,PNR continui ?

Care este problema ta ? Ok eu am renuntat … dar tu ce vrei sa faci din aceste proteste ? Esti PATRIOT ? Raspunde la intrebarile alea 3 … apoi sa vedem cat de PATRIOT esti !

#Rezist este in suflet si al strazii am sa raman dar cu asemenea oameni chiar nu pot sa fiu de acord . Pe fiecare seara intrebat ca de care parte sunt suna aiurea .. dar ramane de vazut acest mare PATRIOT daca are curajul sa raspunda !

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest1Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*