Romania tara celor 3 T : TVA , Telenovele , Tribunale

300-300Azi vreau sa vorbesc si eu ca tot omul despre 3 T care demult cred a fost o formatie de muzica usoara … dar acum este o realitate romaneasca din pacate .. si sa incep cu Romania (Tara in care traiesc si in care vreau sa schimb ceva nu conteaza dar vreau sa schimb) care de cateva luni are un mare T si anume Tribunale !

Vezi cum reporterii care demult habar nu aveau de legi , avocati , proceduri .. ii vezi acum savanti ! Nu spun ca gresesc ei ceva dar nevoia … a fost atat de mare incat daca as fii decan al unei facultati as da o diploma tuturor corespondentilor de la televiziuni care stau … pe langa DNA si alte institutii ! Acesti oameni stiu foarte bine aceste legi incat daca spui Tribunal incep sa-ti spuna ultimele 20 30 de dosare care si cum au fost .. Trist dar … adevarat !

De ce Tribunalele au ajuns sa fie atat de pline ? E un raspuns simplu : 25 de ani sa furat acum a venit decontul … si va dati seama cat sa furat ?? Daca nu va spun eu ENORM ! Cand aceasta tara a terminat de furat a venit precum o fecioara .. UNIUNEA EUROPEANA ! Si sa vezi acolo … coada care sa fure din ea precum un afis electoral cu o poza a lui Viorel unde cainii faceau treburile … :))

Acum stiti cum e la coada … unu are relatii pai nu sta la coada .. merge in fata si tot asa incat sa ajuns acum 8 ani si ceva … sa fie atat de mare coada cum sunt Tribunalele pline :)) si asa am ajuns la concluzia grea …. Tribunalele sunt pline din cauza unei fete tinere care sfantu a vrut sa vina si Romania prin vizita ..

Am zis sa trecem la Telenovele … care vrem sau nu se leaga de Tribunale cumva pentru ca nu se poate fara !

Ultima Telenovela scoasa din cuptorul celor de la … PSD se numeste edilul de la Iasi care din lipsa de ocupatie sau din prea multe filme vazute cu mafioti a zis STAI ! E randul meu sa fiu si eu un mafiot in miniatura :)) Si de aici pana la urmariri si altele a fost un mic pas .. da mic …

Al naiba pas … cand bagi si Politia Locala in asemenea film .. ai idee ce devine ? :)) NU! FURIOS 8 :)) in varianta ieseana !

Deci dragilor nu stiu cum dar avem cateva telenovele … dambovitene sa zic asa … una cu Elenush (sh este parvenit de pe feisbuc nu e vina mea) , continuam cu Vanghe (spaga la punga de 1 leu :))) si acum ma chinuie cateva intrebari) , sa nu uitam celebrul Pictor ah nu e pictor .. Om de arta … :)) si lista continua .. Toti au in comun aia verzi :)) pe nume bani !

Si ca sa fie bine de la bani ajungem la Taxa pe Valoare Adaugata (TVA) pe intelesul tuturor si aici vin cu discutii usor in domeniu sa spun asa (ghinion am facut si eu 2,3 ani pe la scoala contabilitate) si vreau sa va explic cateva lucruri usor de inteles pentru unii ..

Oameni buni faptul ca in Romania o taxa scade nu inseamna ca noi gata brusc avem avantaje .. este gresit cine crede aceste lucruri . O taxa este scazuta iar noi credem ca gata ! Un pret scade cu 15 % este total gresit .. pentru ca defapt acel pret scade sunt de acord dar tu ca om nu te alegi cu mare lucru decat pe moment … defapt si de drept nu te alegi cu nimic pentru ca acest om pe nume viorel .. are capacitatea de a-ti lua pe alta parte de 2 ori cat crezi ca nu dai pe cumparaturi …

Daca nu stii cum spun eu simplu : IMPOZITE !

Aceste impozite cresc in mod alarmant iar noi … dam acestui stat … de 2 ori cat el ne da .. pentru ca si preturile nu raman asa cum noi credem .. da ! Raman cateva luni .. o luna doua dar cand impozitul producatorilor creste tot spre noi se rasfrange sau …cand statul in loc sa vina cu sustinere catre cei care produc ajuta doar o parte … tot noi suportam . Sa nu credeti ca gata se ieftinesc toate si gata raman asa .. da ! Raman o luna maxim doua apoi cresc usor astfel incat ne alegem cu impozite mari si preturi aproape la fel .. si ce am castigat ?

Economia va pornii doar cand investitiile sunt reale nu doar pe hartie ! Cum se procedeaza acum … din pacate si ca sa inchei in mod .. frumos vin cu o intrebare : De 3 ani Guverneaza “USL” Cat de Bine O Duci ?

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*