Romania in 2017 si legile care trebuie modificate

Romania in 2017 si legile care trebuie modificate

Romania in 2017 si legile care trebuie modificate

Sunt un om banal si niciodata nu am sa discut cand ceva este cald . Toti au discutat despre actrita Oana Mardare dar nimeni nu spune ce trebuie facut .

Aici intervine omul banal ca mine , care a fost la destule proteste si iesiri in strada . Legea trebuie modificata iar fortele de ordine trebuie sa redevina oameni .

Incidentul de la Cluj ne arata ca si intr-un oras civilizat exista asemenea oameni care intretin “Legea si Ordinea” .

Oana Mardare nu a facut absolut nimic ciudat , a venit ca un simplu om sa asculte un discurs . Ce este gresit in acest lucru ? 

Eu cred ca nimic ! Anormal este modul cum fortele de ordine au manifestat excesul de zel de  care foarte multi dau dovada . Stiu daca zici ca sunt stresati si ca au raspundere , asa si care este problema ?

Uniformele alea au ceva pe ele ? NU ! Sunt tot oameni ! Am impresia ca e genu de intimidare care este dat din generatie in generatie catre fortele de ordine .

E ACEST LUCRU TREBUIE OPRIT ! AJUNGE IN ROMANIA 2017 ASA CEVA ! INTIMIDAREA TREBUIE OPRITA ! 

Sa nu va zic ca acum cateva saptamani ne-am strans in Piata Mihai Viteazul si spre surprinderea noastra , fiind doar 6 persoane, sa vedem forte de ordine cat pentru 50 … urat ! 

Sfidator sau nu stateau la nici 50 de metri de noi si aveau camere de filmat impreuna cu telefoane care ne fotografiau (apropox vreau si eu domnilor inregistrarile si pozele … poate apar si eu bine prin ele .. si reusesc sa pun una pa feisbuc). Cum se numeste asta ? 

Ce scrie legea 60/1991 ? Multe oameni buni ! Chiar foarte multe , iar daca iau politistii impreuna cu cei de la locala si jandarmii habar nu au de aceasta lege .

Dar ei merg pe intimidare ! 

Asta trebuie scoasa din mentalitatea celor care asigura “Ordinea si PAZA”.

Va intrebati in lumea civilizata oare aia in banalitatea lor nu au proteste ? Va inselati oameni buni , nu exista tara / oras sa fie totul ok , au si ei .. si va garantez ca daca se supara nu iasa in strada 700.000 cum au iesit in toata Romania .

Stiti cum au iesit francezii cand nu le-a placut ce a facut acum cativa ani un guvern ? Milioane ! Da da da si iar da MILIOANE DE OAMENI AU FOST IN STRADA ! 

Acolo de ce nu exists Soros ? Hai sa il inventam .. 

Romania trebuie sa inteleaga ca mentalitatea trebuie schimbata ! 

Romania in felul in care se comporta cei care apara “Legea si Ordinea” nu face decat sa ramana in mocirla !

Legea trebuie modificata si in primul rand respectata !

INTIMIDAREA TREBUIE SA DISPARA DIN ROMANIA ! SUNTEM LIBERI DAR SA NE SPUNEM PAREREA NU AVEM VOIE ? NU EXISTA ASA CEVA IN DEMOCRATIE !

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest1Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*