Revolutia Media

300-300Revolutia media este cea care urmeaza sa fie curand pusa in miscare si daca te intrebi de ce am sa-ti argumentez in cateva randuri iar astazi am aflat ceva care este nu grav … prin cateva cuvinte … este o adevarata bomba care daca nu reusim sa evitam … devine ultimul razboi al unei natiuni .
Da scriu lucruri mari si totusi nu vreau sa fie seci cum se prezinta la televizor cate o stire de acest gen ..
Ai feisbuc ? Daca da atunci tu esti cel care spune tot ce face !
Ai gmail ? Daca si din asta ai atunci afla ca toate mailurile primite ii ajuta sa faca studii si alte lucruri de care tu .. habar nu ai ! :))
Daca esti tanar pana in 20 de ani … sau chiar … si ai ask atunci felicitari ! Jucatorii de date te au cu funda rosie :))
Tot ce voi postati si folositi pe acest internet se stocheaza undeva chiar daca se spune sau nu … iar toate aceste date sunt prelucrate astfel incat tot ceea ce se culege de la dumneavoastra este folosit pentru ei ..
Hai sa va dau un exemplu clar si usor : Feisbuc !
Spre exemplu asculti un gen de muzica si din acel gen ai un cantaret preferat … la care tu i-ai dat like !
Acel om cand lanseaza ceva tu esti primul care aflii de acea melodie / album pentru ca oamenii vor sa promoveze iar tu esti primul … In caz de nu dai click atunci revin si ghici unde .. tot la tine 🙂 Si uite asa … pana ajungi sa dai click iar feisbuc castiga .. si artistul tau castiga .. dar tu ???
Astazi am aflat un detaliu urat din partea unui mare jucator care are un browser si ca sa va dau un indiciu este cel mai folosit .. poate stoca ce vorbesti tu … fara ca tu habar sa nu ai !
Frumos nu ?! Daca cineva vrea sa afle ceva de la tine si apeleaza unde trebuie afla tot si tu habar nu ai !
Aceasta este ultimna “inventie” si vreau sa multumesc public pe aceasta cale producatorilor !!
Din pacate urmatorul razboi nu va fii cu pusti sau pistoale si nici cu alte arme gen biologice … urmatorul razboi posibil sa fie al datelor 🙂 care va avea acces la ele acela va castiga ..
Din pacate rasa umana incepe sa devina una … nu stiu cum sa ma exprim … parca sociala dar nu reala … ci virtuala … si e dureros pentru ca noile generatii care vin .. sunt parca setati exact pentru asa ceva ..
Priveam o reclama la o farmacie cand un copil spunea ca e as in tenis de masa si in tenis de camp atunci farmacista a luat o paleta .. copilul sa uitat mirat pentru ca nu vazuse nici una in mana lui … si a inceput sa dea cu mana pe ea crezand ca este pe calculator … din pacate este adevarat !
Oare Revolutia Media este buna ?? Oare reusim sa ramanem oameni ?? Astept raspunsul vostru …

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest1Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook5

One comment

  1. Am vazut si eu acea reclama , si ai mare dreptate … ai mare dreptate cu tot ce spui, asta e noul mod de a ne controa, pentru ca daca nu ar fi fost, nu ne-ar fi intrat in sange si nu ne-ar fi placut atat de mult … facebook-ul ne ataca cel mai mult si ne distruge usor , usor insa asta e ,nu avem ce sa facem, ceea ce a avut un inceput trebuie sa aibe si un sfarsit .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*