Presa … preseaza rahat !

300-300Chiar mi-am dorit sa fiu un om cu mult bun simt si aici pe blogul asta banal dar nu merita sincer sa las piztipoancele care vor sa fie dive de sat … sa nu fie expuse aici pe banalitatea mea gen ..
A fost odata ca niciodata o femeie (ca fata nici in urechi nu e) care vrea sa fie si ea o diva de santz cum o ard cocalarii si pitzipoancele asa am sa scriu acest articol gen …
Acea diva de santz vrea sa faca si ea parte din evenimentele de la statuie si cum altfel decat … pupand mana unui mare mentor al ei … unui om care in trecutul lui banal … se chinuia cu o brutarie gen …
Ca sa pupe mana e usor dar ca sa faca valva gen .. nu sa putut si a inceput sa se desfasoare … cu gura mare facuta special pe … sula … ca pleaca pe luna .. cu botu de mertzan .. vrea si ea nambar oan …
Face parte din presa aceasta cucoana … si vrea sa se dea mare savanta doar ca … pentru prostia ce zace in cerebelul ala … e prea mult ce a reusit ..
Daca sunteti satui sa citi am sa zic asa : 90% din presa este cumparata !
Daca zic 90% stiu bine de ce zic asta iar cei care au vrut sa profite de #Colectiv au fost exact oamenii care au rafuieli cu a noastra primarita ..
Acum cateva zile eu am cerut sa nu ne plimab in oras … pentru ca stiam clar ajungem si acolo .. iar daca nu am facut pe plac unei parte a multimii am fost aspru criticat de multi pe feisbuc .
Dragilor PRESA DA PRESA PRESEAZA RAHAT ! O femeie atat de usoara a vrut sa scoata maxim din acea seara .. eu am iesit ramolit dar nu regret .. ce vreau sa va spun este urmatoarea nici Craiova este cumparata politic …
Eu nu am vrut sa joc politic cu ce sa intamplat la Colectiv si am vrut sa fac ceva pentru acest tragic eveniment .. dar din pacate lumea nu accepta multe adevaruri … Unul din ele este ca UNIVERSITATEA CRAIOVA atata timp cat este al lui Mititelu nu va face nimic concret !
Asta au incercat sa faca pe seama acestui eveniment ! Au vrut sa strigam demisia lui Olguta ca ei sa poata sa se desfasoare ! Ultrasii niciodata nu pot avea 5000 de oameni cu ei … strada a reusit sa aiba deci draga presa .. odata cu clasa politica … e cazu sa te schimbi si tu !
R.I.P. PRESA ! R.I.P. CLASA POLITICA !

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest1Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*