Partidele au nevoie de o schimbare : Mentalitatea !

300-300Sunt un nimeni in acest univers si am vazut asta curand … nu am crezut dar merita sa fiu asa nu e vina naturii ca gandesc altfel si am pretentii de la oameni cu functii sa fie DIFERITI ! Functia intradevar trebuie sa schimbe si un pic … Mentalitatea !

Am stat afara din politica si probabil asa am sa stau … am crezut ca dupa ani si ani … se schimba ceva in mentalitatea oamenilor care fac politica dar ma insel … nu e nevoie de mine probabil asa ca am sa stau pe tusa sa-mi vad de ale mele … 

Eu nu pot sa cred cum unii oameni nu gandesc sau probabil nu vor sa gandeasca un lucru cert in campania care vine ai nevoie de oameni .. Cand oamenii vin la tine se feresc de o mentalitate ciudata inca fara upgrade … pai va intrebati acei oameni oare revin ?

Hai sa va spun despre ce este vorba … trebuia sa fiu prezent la ceva frumos (vazut din poze  caci altfel cum ..) dar prezenta mea sa lovit de o mentalitate ciudata si probabil asa se intampla in politica in general .. oamenii aia mari … nu au grija si de astia mici … iar uneori se uita ca astia mici fac rezultate pentru aia mari si asta tine de mentalitatea oamenilor ajunsi in functii … la partidele politice din Romania ..

Nu stiu ce va fii maine dar probabil ca azi numai vreau sa aud de multe lucruri … si ca mine probabil se intampla cu multi deci dragi politicieni MENTALITATEA MULTORA DINTRE DUMNEAVOASTRA ESTE NULA ! 

Si asa ramane pana nu va ganditi ca orice om …. conteaza ! 

Iar inca un lucru vreau sa spun … este blogul meu si pot scrie absolut ce vreau …

NU PRESEDINTII DE PARTIDE LA NIVEL LOCAL MERG SA PUNA AFISE PE PANOURI SI DIN CASA IN CASA … TOT AIA MICI SI PROSTI FAC ACEST LUCRU … DACA VOI NU AVETI GRIJA DE AIA MICI SI PROSTI … NU AVETI CU CINE FACE O CAMPANIE … 

Acestea fiind spuse … eu va spun dragi politicieni ca aveti de schimbat ceva … dupa 25 de ani MENTALITATEA !

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*