Oare cati trebuie sa moara ….

300-300Romania e blestemata sincer si tare as vrea sa cred ca am vorbit eu aiurea dar de o perioada se tin de acest popor doar nenorociri .. Dincolo de trecut  a fost parca fara sa-mi dau seama de o prefata la ce se va intampla .. dar acum sincer nu stiu ce sa spun .. ceea ce am vazut pe tv & internet ma pune cu gandul la trei intrebari :

  1. Oare cati trebuie sa moara ?
  2. Cand aflam adevarul despre aceasta tragedie ?
  3. Cine trebuie sa plateasca pentru ce sa intamplat ?

Hai sa incepem cu prima si sa va intreb pe voi : cati trebuie sa moara ca aceasta tara sa devina normala ?? Cu legi si ordine clare pentru toti si toate !

Aflam ca de o perioada buna nu exista autorizatie corect ? Cine da aceste autorizatii ? Cat de mare e spaga ? Am de pus multe intrebari dar va spun tot eu raspunsul .. pentru o mana de bani ..

Inca un caz .. acum doi ani .. parca tras la indigo … sa va aduc eu aminte ? Ok hai !

Constanta si Bucuresti au aceeasi soarta … Atunci, 3 fete au ars de vii, acum 27 de tineri au sfarsit la fel de tragic tot într-un club. La Constanta, in restaurantul Beirut s-a constatat ca nu avea toate avizele necesare. O parte din responsabili au fost totusi identificati. Nu si autoritatile responsabile. S-a facut un dosar penal care era pe rolul Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Ce s-a întamplat dupa aceea? Dupa mai bine de un an, in Iunie 2015, au încercat prin spagi sa-si “rezolve” dosarul din Justitie. Au fost prinsi cand au intervenit la un ofiter cu 25.000 de euro. Deci cuvantul ce conduce este : SPAGA!

Vineri, pe 30 octombrie 2015, in București, 27 de tineri au murit carbonizati, 146 de raniti sunt înca internati în spitale dupa ce cu totii, cu sutele, erau sa piara în Clubul Colectiv. Conform ISU, localul nu avea autorizatie. Cum a funcționat daca nu avea autorizatie? Coruptia ar putea fi un raspuns. Daca acesta se va confirma, ne vor spune anchetatorii dar ca sa raspund la intrebarea este CAND ?! Cativa ani ?

Iar a treia are un raspuns … superb dat de mine pe feisbuc !  As vrea sa cred ca totul se rezolva in maxim 2 saptamani iar ca acest dosar sa nu ramana cum altele stau in rafturi bine pazite .. Mi-e sila sa vad cum se minte la tv … si as vrea sa pice niste capete … nu ca vreau eu … dar … as vrea ca responsabilii ISU care nu au inchis clubul si l-au lasat sa functioneze doi ani fara autorizatie = Raspunzatori moral: Sef ISU Bucuresti + Arafat + Oprea ca ministru de resort – DEMISIA!

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest0Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*