Nu exista partid bun si corect ! Exista doar partid …

Nu exista partid bun si corect ! Exista doar partid ...

Nu exista partid bun si corect ! Exista doar partid …

Am spus ca discut aici .. atunci hai sa incepem ce avem azi de discutat  : Partidele Politice !

Discutam cu un distins domn despre partidele politice din tara noastra si am facut afirmatia din titlu : “Nu exista partid bun si corect ! Exista doar partid … “

Experienta mea cumva sa zicem de ani (nu spun cat ca sa fiu al naiba) , mi-a aratat ca defapt partidele politice , in fata celor care nu sunt in ele par extraordinare , dar cand esti deja in unul schimbi total impresia .

Peste 90% din membrii partidelor politice viseaza la o functie ! Nu spuneti ca este fals pentru ca eu stiu asta !

Doar ca 85% nu primesc niciodata una pentru ca horoscopul lor nu este compatibil :)) (glumesc).

In Romania un partid este precum o piramida … presedinte (national ) , vice .. etc pana la membru ala care lipeste afise pentru partid . Tu ca ala de afise daca vrei sa ajungi nu sus de tot ca oricum nu ai cum .. dar sa zicem la jumatate , trebuie sa te inscrii de la 5 ani (ceea ce nu este posibil) :))

Stiu multi iarasi nu sunt de acord cu mine si spun ca nu este adevarat ! Daca ajuti si te implici ajungi .. eu va intreb ce ?

In partide sunt foarte multi pupincuristi ! Fiecare partid cu pupincuristii lui dar stiti ce este ciudat ? Ca evolueaza zilnic .. au gasit un blog in care fiecare spune cum pupa el sefu in fund ca sa fie urcat …

Ca sa urci pe o scara a unui partid un lucru este clar trebuie sa calci pe cap . Daca ai norocul sa fie unul care nu-l cunosti atunci e bine :)) , dar daca nu .. ai inca un dusman in plus .

Fiecare partid are bisericutele lui , unii cred in nea Arsene Boca si altii cred in Patriarhul Daniel :)) acum stiti voi cum spune horoscopul .. (dar nu ala zilnic .. ala pe 6 luni pana la urmatoarele alegeri).

Ca tot am adus aminte , alegerile intr-un partid este o campanie electorala interioara , adica fiecare minte unu pe altu ca sa primeasca voturi … partea proasta este ca nimeni nu crede si tot e ales cineva :))

Avem lucruri interesante de spus despre un partid dar … ca sa fie bine punem punct acestui pamflet !  

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest0Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*