Messenger va avea reclame

Am gasit un post interesant pe RoForum si vreau sa il aduc aici dar nu doar pentru a fii adus sa fie .. si sa comentam impreuna la aceasta stire .
Cand Facebook a exclus optiunea de a trimite mesaje direct din aplicatie a fost un dezastru iar treaba cu Messenger nu mi-a placut niciodata. Pe langa faptul ca cea principala consuma de rupe, acum mai exista alta secundara… Exista tot felul de apk-uri modate pe internet pentru a tine totul la un loc, dar nu stii care e mai sigura si nu merita riscul de a pierde contul fie el personal sau de afacere.

Zuckerberg vrea cu orice pret  sa introduca reclame si in Messenger. Stiti cum apar cele de pe pagina cu titlul ‘’Sponsored’’? Asa va fi si in mesaje. Ocupa spatiu, iar singurul avantaj pe care il poti lua in considerare este daca tu esti cel care are reclama. Ai avantaje mai multe deoarece impactul este mai mare si chiar poti lua legatura cu clientul mult mai usor si eficient, iar mediul este unul familiarizat pentru el.

Ceea ce nu imi place este ca dimensiunea ocupa chiar mult iar noi nu avem dreptul de a alege. Ni se arunca tot felul de porcarii iar acum sa fim sinceri cateva secunde : cui ii  plac reclamele? Experienta utilizatorului in urma acestui nou feature cred ca va lasa un gust amar. Mark Zuckerberg  vorbeste despre aceasta experienta a utilizatorului, monitorizeaza si aplica dar nu intreaba. Eu inteleg ca Facebook traieste din aceste reclame dar .. hai sa fim seriosi chiar asa ? Primele tari in care au loc schimbarile in cadrul Facebook-ului sunt Australia si Tailanda.


 Nu ca ar fi ceva nou dar prea intra in sufletele noastre care si asa sunt pline de cu totul altceva.

Daca folositi aplicatia si vedeti o reclama, apasati in dreptul ei si selectati ‘’Hide this ad’’. Nu trebuie incurajate astfel de fapte pe o aplicatie ce in ziua de azi este foarte utilizata. Tutorial mai jos in imagine:

Va intreb si eu dar sincer .. ce spuneti despre acest demers ? Este un semn ca gigantul Facebook incepe sa-si faca de cap la modul cel mai urat ?

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*