Liviu Dragnea nu uita ce sa intamplat cu OUG 13 …

In ultimele zile vad unele lucruri interesante care par ca sunt din scenariu “Cum sa ne razbunam elegant” . Este o remarca facuta de mine si am toate semnele posibile si imposibile .

In iarna OUG 13 a fost cea care a aprins in Romania o flacara care , din spusele presei internationale a avut cel mai mare ecou de cand am iesit din epoca comunista .

Cine a ajutat ca OUG 13 sa nu fie aprobata ? Aici este cheia si de aici incepe defapt ceea ce vreau sa va spun .

Pentru Liviu Dragnea , sau in mintea lui , OUG 13 a picat din cauza multinationalelor si acestea urmeaza sa fie rau afectate de noile decizii ale Guvernului PSD.

Sunt cu totul alti factori care au stat la baza acestor oameni care au iesit din casa . Nu spun ca multinationalele au fost neutre dar forta oamenilor a fost cea care a facut sa fie atat de mare impact . La Craiova cate multinationale avem ? 

Sunt cel care a fost in Piata Mihai Viteazul in prima seara , cand Iordache ne spunea de peste 30 de ori “Alta Intrebare!”, si va spun ca toti care au venit in acea seara au venit din propria initiativa . Ca exista comunicarea pe retelele de socializare  si ca de multe ori … sunt peste asteptari este cu totul alta discutie .

Protestele din analiza facuta de catre PSD , au fost in mare parte cei din multinationale, care au fost invoiti tocmai sa poata ajunge la proteste . Sa ne aducem aminte de episodul cu cainele .. 100 de lei/om. 50 de lei/ copil. 30 de lei/caine

RTV: 100 de lei/om. 50 de lei/ copil. 30 de lei/câine

Atat am de spus despre ce sa intamplat aseara ! RTV: 100 de lei/om. 50 de lei/ copil. 30 de lei/câine ! Romania nu este a celor de la PSD impreuna cu Antena 3 & RTV !

Posted by CiurezuBogdan on 23 Ianuarie 2017

Acest lucru chiar daca ne-a lasat sa credem ca a uitat de el nu a fost chiar asa .. 

In mod clar acest lucru se urmareste cu noile taxe si impozite , ceea ce inseamna ca indirect razbunarea lui Liviu Dragnea este pusa in aplicare .

De ce si-a dorit alt guvern ? Si acesta este unul din factori . Scandalul cu OUG 13 nu este incheiat , si consider ca nu se va incheia curand atata timp cat nici Ministrul Justitiei si nici CCR nu definitiveaza acesta cauza .

Azi se pune un prag iar maine se ia acel prag . Acest ping pong care se joaca este facut tocmai sa ne adoarma ca apoi sa ne trezim cum trece tacit in Parlament unele parti ale OUG 13.

Dar sa revenim la impozitele care Liviu Dragnea si membrii PSD .

Noul program de guvernare depus în Parlament de Guvernul Tudose prevede apariția unor taxe și impozite noi sau mărite. Astfel, guvernul PSD – ALDE va introduce din 1 ianuarie 2018 o „contribuție de solidaritate”, dar la acest moment nu avem informații despre cuantumul ei și despre categoriile de plătitori. Cel mai probabil va fi o taxă plătită de angajații cu salarii mari.
De asemenea, produsele cu impact negativ „major” asupra sănătății vor fi taxate suplimentar. Nici aici nu avem detalii despre categoriile de produse. Scăderea TVA de la 19% la 18% se amână cu un an, până în 2019.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, ca ideea eliminarii impozitului pe profit si inlocuirea lui cu impozitarea cifrei de afaceri a aparut dupa ce a observat ca multinationalele raporteaza un profit de trei ori mai mic decat companiile romanesti, adaugand ca trebuie facut astfel incat toate firmele care actioneaza in Romania sa plateasca impozit pe profitul pe care il fac.

 

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest0Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*