Limitele sunt pentru cei slabi ..

300-300Inca un pic si se face un an de cand eu am intrat in batalia asta numita POLITICA .
Toate frumoase .. lumea bucuroasa gen : “A venit inca unu aici … e bine are cine sa alerge si noi sa stam” :)) E ok pana aici probabil asa zic cei care au ani poate zeci de ani in politica ..
Toate faine si frumoase pana aici .. am zis ca eu daca fac ceva sunt trup si suflet pentru ceea ce fac fara ca eu sa stiu ce va urma si ca-mi pun multa lume in cap dar … nu am ce sa fac 🙂
Acum lumea a vazut ca eu chiar pun suflet au inceput sa-si faca griji despre pozitia lor in aceasta … Politica si ca vezi .. uracand usor pe unele trepte incep sa se intrebe cum este posibil ca eu … de cateva luni sa fiu asa .
Va spun unele lucruri care nu vroiam sa fie publice dar merita pentru ca multi nu inteleg de ce eu …
Totul se face ca acum un an … ne pregateam de alegerile europarlamentare iar eu fiind la inceput sa vreau sa ajut cu tot ce tinea de mine si de munca mea . Acum putini stiu ca in politica sunt ierarhii .. si ca in politica trebuie sa astepti si tu randul .. ca altii cu “vechime” conteaza nu tu venit de cateva zile sa te ridici cu pretentii .. Exact ce cititi oameni buni asa este politica . Cu riscul sa fiu exclus din acest fenomen o spun aici .
Este blogul meu iar cei care vin aici o fac din propria lor placere nu ca ii chem eu ..
Dar hai sa revenim … la acest fenomen numit POLITICA .
Este adevarat ca eu in precampanie si campanie am lasat toata viata mea deci repet am lasat tot .. si am am fost dedicat muncii mele in acest fenomen iar fara sa-mi dau seama incepusem sa irit unele persoane ..
Totul a fost roz pana mi-am dat seama ca eu nu trebuia sa urc si ca trebuia sa raman jos acolo iar o parte din acesti oameni care azi ma saluta si “spun ca ma respecta” acum un an si ceva … se intrebau de ce eu ..
De ce un om care are 2 luni in partid sa fie sus si altii care au 10 ani sa fie acolo jos ..
Un singur om a fost cel care a sustinut ceea ce eu am facut si ii multumesc mult nu vreau sa dau nume .. aici am sa discut in general pentru ca nu vreau sa supar pe absolut nici o persoana ..
Acel om a fost tinta multor atacuri in 30 de minute “sacalii” stateau sa se certe cu el … culmea la 20 de metrii in fata mea . Practic atunci am realizat ca eu urcam pe scena asta fara sa vreau din membru ala mic …
Totul a trecut … munca mea a fost apreciata de cine trebuia nu vroiam sa fiu apreciat de toti :)) pentru ca nu poti fii inteles de toti … iar la cateva luni a urmat o alta batalie in care am crezut ..
Am sa revin cu alte … sa zicem povestiri dar ce vreau sa va explic este ca voi trebuie sa va intreceti limitele .. daca sunteti oameni puternici ..
Eu ? Sincer mi-am trecut limitele si pot sa spun ca sunt mandru de ceea ce eu am realizat pana acum .. chiar daca a trebuit sa duc lupte grele .. cu “animalele” ..
Si ca sa fiu un pic .. altfel am sa va las sa ascultati un imn al multor suflete printre care si al meu ..

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest1Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*