Iubirea inseamna TOT !

300-300De multe ori credem ca nu iubirea inseamna tot dar asta ca sa ne amagim … sau ca sa dam crezare subconstientului dar nu are dreptate … si cu ce urmeaza sa va aduc si voua aici trebuie sa incetati sa spuneti ca iubirea nu inseamna TOT ! 

Iubirea este cel mai frumos sentiment iar cand doi oameni ajung sa iubeasca la fel .. restu vine de la sine … hai sa nu va plictisesc eu si sa va prezint un articol extraordinar care merita toata aprecierea …

O femeie s-a trezit din coma dupa 70 de zile. Prima intrebare pe care i-a pus-o iubitului a surprins pe toata lumea! O tanara care a suferit un accident de masina s-a trezit din coma dupa 70 de zile. Dar, mai suprinzator, a fost prima intrebare pe care i-a pus-o iubitului ei.

Fu Jun, o tanara din China, a ramas in coma dupa un accident grav de masina. In mod miraculos, femeia s-a trezit din coma dupa mai bine de doua luni, timp in care iubitul ei a stat langa ea si a avut grija de ea.

Cand s-a trezit, aceasta a reusit sa isi surprinda familia si iubitul cu o intrebare. “De ce m-ai salvat? Nu ar trebui sa ai grija de mine. Nu vreau sa ma marit, sa fiu o povara pentru tine” i-a spus aceasta iubitului, conform Mirror.

Chen Ben, iubitul ei, a facut o promisiune ca nu o va parasi si va avea grija de ea. El a stat aproape tot timpul langa patul ei, in spital, aproape toate cele 70 de zile.

Gestul lui a devenit popular si in social media, unde, utilizatorii l-au laudat pe retelele de socializare pentru devotamentul lui. “Un barbat bun ca el gasesti mai rar in zilele noastre. Sper ca fata sa isi revina repede si sa ramana fericiti pentru totdeauna.” a spus un utilizator.

Sursa ProTv

Deci dragilor …. am sau nu dreptate cand spun ca IUBIREA INSEAMNA TOT ?!

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest0Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*