Invazia pe facebook … incepe curand

300-300Scriu acum pentru ca urmeaza o perioada foarte grea in mediul online in care voi cei care cititi acest blog urmeaza sa fiti invadati de cereri de prietenie de la “postaci” cu nume cat se poate de anonime ..

Dar pana una alta hai sa spunem ce inseamna “postac” si care este ocupatia acestuia care se reactiveaza odata cu inceperea precampaniei sau chiar a campaniei electorale . Fie ca vorbim despre alegeri la primarie , parlamentare , europarlamentare sau chiar presedentie postacii au un mare rol si primesc foarte multi bani pentru ceea ce fac !

Nu au nume … care sa fie cat se poate de real dar in schimb injura ca la usa cortului .. Poze cu ei lipsesc in detrimentul celor de pe Google copiate iar daca citesti ce debiteaza zici cum de exista asa ceva .

Miron Mitrea a recunoscut ca el chiar a comandat o asemenea armata la PSD care efectiv nu facea altceva decat sa linseze tot ce insemna adversari politici pe facebook .

Cum se face asta este simplu : Candidatul X de la Primarie sa spunem posteaza ceva in cronologia lui sau pe pagina de facebook in secunda doi apar 20 de comentarii din cele mai rautacioase si de tot felul de la “nu ai facut nimic toata viata” pana la “esti un nimeni nici dracu nu te va vota” acestea sunt doar cateva sau incep sa dea vina pe candidat ca nu a facut nu stiu ce pentru orasul lui dar defapt acel om nici nu avea posibilitatea .

De ce se fac aceste comentarii este simplu : vor ca cei care citesc acestea sa-si schimbe parerea iar votul sa se duca in alta directie numai ca usor romanii au inceput sa numai “inghita” asemenea gogomanii iar profilele se inmultesc usor pe facebook precum ciupercile dupa ploaie .

Nu va spun ca sunt cel care stie foarte multe despre facebook dar va spun ce-mi vine mie cate injuraturi si cate lucruri interesante apar in privat pe facebook astfel incat … daca ar fii sa dau crezare nu ar trebui sa ies afara din casa dar totusi ce vreau sa va spun este in felul urmator .

Oameni buni in perioada urmatoare va urma un atac la ce inseamna facebook iar conturile false impreuna cu incercarea de a va falsifica pe al vostru este foarte posibila ce rugaminte am eu pentru voi este ca la cateva zile sa va cautati pe dumneavoastra ca nu cumva sa aveti un alt cont deja facut cu pozele si toate cele ale dumneavoastra copiate dupa facebook iar a doua rugaminte este sa nu acceptati ca prieteni cei cu nume nereale .. si fara poze clare si reale !

 

 

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest1Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr1Share on Facebook4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*