Impotriva comunismului pana la ultima mea suflare …

300-300Comunismul are forme noi in aceasta tara care vrea sa fie cea mai buna modalitate de a ne prostii inca o data !

O forma dusa spre excelenta a Comunismului se numeste PSD ! Chiar daca multi inca cred in acest partid am sa va spun de ce am sa lupt mereu in potriva lui si vin cu argumente de cand m-am nascut si pana acum ..

Putini dintre cei care citesc acum acest blog stie ce a fost in aceasta tara pana in 1989 eu insa unele din traite altele din auzite … nu pot sa le uit .. deci hai sa va spun si voua ..

Cartela de jos voua poate nu va spune multe dar mie da … toata Romania a trait cu asemenea cartela .. de ce ? Pentru ca asa au stiu conducatorii nostrii … iar daca aveai ghinionul sa ai o familie numeroasa .. acele paini (sincer nu stiu cate se dadeau as fii … inapt sa spun) nu ajungeau iar seara eu mergeam cu fratii mei … poate poate … ne dau o amarata de paine ..

Si nu doar la paine au fost cartele sau ratii cum le placea sa ne spuna iar cozile la care parintii mei au stat nu stiu daca se vor regasii vreodata in zilele noastre .. Romania in timpul comunismului a crescut nimic de spus dar noua ca indivizi nu cred ca am fii putut sa traim doar cu 2 ore de tv … si cu multa propaganda comunista in alea 2 ore plus filme prin care dragii conducatori au fost slaviti de actorii nostrii care acum sustin culmea .. PSD !

Cartela Paine

Dupa `90 cine a condus in afara de comunisti ? Nimeni … Tot ei au luat cat au putut de mult in special bogatiile noastre iar ce nu au putut sa ia au distrus astfel ca dupa 25 de ani de la “Revolutie” ne dam seama ca defapt nu a fost decat o revolta prin care am dat jos un comunist sa aducem altii …

Acum sa revenim in zilele noastre pentru ca noua ne place sa privim de la tv sau … de pe feisbuc ce se intampla si va aduc in discutie un episod care sincer mi-a aratat ca se poate … si ca Romania poate fii pentru cateva zile cu mult spirit civic ..

Se intampla ca Puie Monta sa candideze impotriva lui Klaus … la Presedentia Romaniei ..

Cum am spus in articolul trecut din acelas blog banal  am luptat impotriva lui si va spun cu subiect si predicat in zona noastra a fost imposibil sa putem sa ne grupam …

Ce inseamna PSD e fantastic ! Hai sa va spun … se discuta sa iesim in strada dar cum … am ales unde am ales cum … mergem la Primarie sa ne dea autorizatie pentru acel miting … nu se da … chiar daca aveam voie dar asta este …

Vine ziua cu mitingul … surpriza … la acel loc cine credeti ca vine ?! Armata PSD-ista cei care lucreaza in regiile autonome (transformate in SRL-uri … caci aveau miliarde datorii) si in alte structuri au venit exact la locul nostru de intalnire :))

Astfel invitasem televiziunile si toate cele la acel loc … iar pe noi unde credeti ca JANDARMERIA PSD-ISTA ne-a trimes ?

La 800 de metrii de langa acea manifestare … culmea daca strigam ceva fortele de ordine vroiau sa ne faca radiografie … ba la picioare … sau chiar la ficat cu bastoanele lor astfel vroiau sa ne inchida gura dar … noua ne pasa !

Acest protest nu a existat pentru Antena 3 sau RTV … nici un corespondent nu a “stiut” ca noi am fost acolo … asa ca totul nu a existat pentru acea lume racolata de catre PSD …

Ce spune o “Comunista” sefa … 🙂

Oamenii revoltati din Piata ..

Ce inseamna comunismul … va las pe voi sa dati aceasta explicatie iar la final … am sa va arat si eu pe cel care va scrie aici 🙂 unde si ce a facut la acest … protest ! Aceasta poza este proprietatea CraiovaForum !

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest1Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr1Share on Facebook13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*