Fericirea are un inceput : 3 luni si continua !

300-300Omul are multe surprize in cea  mai frumoasa calatorie numita viata ! 

O parte din aceste surprize vrei sa le ai poate mai devreme si chiar te chinui uneori sa fii fericit nu cand vrei tu soseste acest frumos sentiment … si nici cand cineva te iubeste dar tu … habar nu ai 🙂 

Fericirea mea a venit acum 3 luni si sincer cred ca ceea ce traiesc eu cu iubirea mea este unic ! 

NU vreau sa va spun multe pentru ca fericirea mea este un simplu si imens cancan pentru multi si vreau sa ramana asa pentru ca viata mea .. e a mea si a iubitei mele pentru care si viata daca Dumnezeu o cere o dau !

Vreau sa va marturisesc un lucru : pentru mine ceea ce iubesc eu este TOT ! 

Duc o viata enorm de frumoasa si foarte fericita ! As vrea sa aveti si voi parte de o asemenea pereche care sa va completati si asemanati cum sunt eu cu dragostea mea !

NU vreau sa ma laud si nici sa dau explicatie dar 3 luni …. am devenit alt om ! 

Calm … niciodata nu am fost ca si acum … si ii multumesc soarelui care acum 3 luni incepea sa lumineze calea mea .

Dorinta de reusita care datorita unui diamant am reusit sa o recuperez ! A fost cea care mi-a aratat o cale si care fara sa-mi “deseneze” prea mult am inteles si am urmat … pana cand am reusit !

Pasiunea in tot ceea ce insemn eu … tot iubirea mea a reusit sa o aduca din nou in viata mea pentru ca devenisem un alt om care nu vroia sa fie el … nu ma trezeam cu zambetul pe buze si cu ochii in telefon sa vad un chip de inger .. 

Dragilor am 3 luni care vreau sa continue pana la ultima mea suflare ! Iubesc si sunt iubit si asta datorita unui Dumnezeu si al unui inger coborat pe acest … pamant !

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*