Falsitatea nu are limite ..

Incerc cumva sa fac greseli gramaticale mereu aici .. si de ce ? Asta sunt eu ! Nu te oblig sa intrii pe acest sait si sa citesti ce aberez eu ! Nu sunt in nici o asociatie de blogeri si nici nu vreau sa fiu , sunt inscris la misto sa mor yo in cateva chestii de bloguri restu … e coltul meu !

De ce sa am si eu un colt ? PENTRU CA POT ! POT SA AM UN DOMENIU , SA AM UN SAIT SI SA ARATE SI BINE !

Deh bre ce sa fac si yo ma laud ! Am cu ce .. in fine ieri am asistat la ce inseamna sa fii fals si nu mi-e necaz dar ca eu lupt si continui sa o fac dar cand vine o hahalera de genu asta .. tot automatismul asta zau se duce dracu .

Nu stiu cum sa spun dar bai nene promisiunea numai are nici o valoare ?

Ok atunci incerc again si again (ce-mi place cand gresesc) sa raman ala singur care sa lupte cum stie el .

De ce spun asta ? Oamenii au o doza mare (dar nu de coca) de falsitate in ei !

Incerc sa ma adun si sa va spun ca baiatul bun numai exista !

Wow wow wooow ! Da exact mi-e necaz ca numai pot face alte greseli gramaticale … poate asa zambiti plm …

De ce sa fii bun in ziua de azi cand poti sa fii javra de oras ? Sa spui ca tu esti in centrul (nu al Craiovei) si ca defapt nu “vezi” doar ce vrei ? Bai nene … e cazul sa zic eu stop si sa continui mersul meu de unul singur … 

De ce ? Pentru ca nu dauzeaza grav sanatatii psihice …

Singur pe drum este cel mai bine stiti poanta aia : Eu Centrez Eu Dau Cu Capu ! (aici criticii pot sa spuna de ce am scris cu litere mari .. asa vreau eu :))) ) 

Falsitatea are diferite forme … eu am vazut probabil doar cateva .. dar ma opresc pentru ca nu-mi place . Eu am tras si inca trag sa fiu acolo in top (hopa hopa penelopa da sunt in top dragi prieteni) si singur ..

Cand eu mergeam pe toate retelele de socializare si culmea ca sa vezi valoare si sistem mai nene … mergeam invers ca sa filmez sa fiu in forma maxima .. altii stateau si mancau popcorn … sau veneau in strada trageau 2 3 selfiuri din alea si gata plecau ..

Deci dragi tovarasi si pritini cum zicea unu cu escu la sfarsit .. nu se merita sa fii om de cuvant si sa te comporti frumos cu lumea 😉 

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest1Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*