Draga feisbuc multumesc !

Sunt super obosit dar nenea feisbuc nu ma lasa sa dorm . Am vazut la cineva o amintire si ghinionul meu este ca am dat si eu la ale mele amintiri , si ce sa vezi ? 

Pai , apare o piesa ce ia psihic + suflet si se joaca fotbal dar amandoua sunt precum Messi , incearca sa jongleze cu amandoua iar eu sunt deja la a 5-a oara cand ascult si continui caci nu pot altfel .

In spatele unui tipar facut de mine se afla un cu totul alt Bogdan care numar pe deget persoanele care au reusit sa-l cunoasca , dar nici nu vreau sa fie multe pentru ca atunci as devenii vulnerabil si va las pe voi sa va chinuiti sa escaladati Everestul facut de mine pentru cei care doresc sa afle adevaratul meu … suflet ..

Multumesc unei persoane care a reusit sa schimbe enorm de mult din ce sunt azi si toata viata mea ai sa ramai in sufletul si in tot ceea ce sunt eu in acest univers .. Bogdan ..

Multumesc parintilor mei ,cineva avea o vorba care am sa o tin minte toata viata : “Sunt cateva lucruri pe care nu poti sa le schimbi primii sunt .. cei care ti-au dat viata !” , in piesa care am sa o prezint la final sunt bagati si ai nostrii parinti dar inca tin suspansul (glumesc , oricum poti da de scroll si sa vezi piesa).

Multumesc fratiorilor , cumnatele mele si nepoteilor mei ! Va vreau langa mine dar inca nu a venit timpul si doare groaznic . De multe ori mi-as fii dorit sa am fratii langa mine dar , ghinion .. sunt la peste 3000 de km ..

Multumesc celor care inca au incredere in mine sunteti putini sa stiti dar va am pe cativa in sufletul meu stiti voi .. decat 1000 prefer 4 – 5 🙂 

Multumesc celor care au fost alaturi de mine , pentru voi am un respect doar ca atat pentru ca restu voi nu vreti sa am ..

Si sa aducem si piesa vinovata pentru acest articol , cu o mare rugaminte : ascultati versurile !


Puya cu Anastasia – Maine e o noua zi (Xsession… de musicro

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest0Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*