Domnule Genoiu sa va fie rusine

Nu am vrut sa scriu pe blogul meu dar cand vad ca este ales de catre eminentele cenusii din PSD pe postul de candidat la Primaria Craiova , vin si eu cu cateva lucrui care NIMENI si inca o data spun NIMENI nu are curajul sa spuna si de ce nu se spune ? DE FRICA !

Multi dintre cei care merg in Centrul Craiovei nu cunosc multe , eu insa am fost nevoit sa vad orice milimetru si ma bucur din suflet pentru ca mi-am dat seama de foarte multe lucruri interesante,iar despre Centru nu pot sa va spun  decat ca este plin de securisti scosi la pensie dar reactivati de interimarul si maretul Genoiu .

Cum la fel multi discuta despre ce se intampla prin Primaria Craiova ,dar nimeni nu are curajul sa spuna .. vin eu si spun ca Primaria este exact dupa chipul si asemanarea domnului Genoiu ..

De ce spun asta ? Pentru ca foarte multi craioveni vorbesc despre oamenii adusi de Genoiu in Primaria Craiova dar nimeni nu vine si spune oare de ce ? DE FRICA !

Nu candidez la nimic , nu am nevoie de notorietate , nu ma intereseaza viata politica dar ce ma face sa arunc cartile pe fata este faptul ca 20 de oameni nu te scapa din priviri .. ceea ce URASC !

Oameni buni traim intr-o tara libera (defapt asa se spune ca in realitate e plina de securisti si de politisti acoperiti care conduc tara) si democratica sa fie adevarat ?

Craiova este la fel de comunista ca si pana in 1989 doar ca acum nu stam la coada dupa mancare si blugii se gasesc peste tot !

Deci domnule Genoiu cand pot sa ma plimb si eu linistit pe Centru ?

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest1Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*