Dincolo de trecut …

Tricolor Pumn Romania 300 x 300De cateva zile ma gandesc sa pun pe blog cateva aspecte despre lumea politica vazuta de mine nu de alti analisti politici cumparati la kg .. si asta seara m-am hotarat sa scriu despre ce se intampla in mod  anormal in aceasta tara .. 

As vrea sa incep cu politistul care a trecut in cealalalta lume cu concursul unui ministru infect plin de el si cu multe vorbe aruncate in vant si prin media .. 

Cati oameni au murit si fara nici un raspuns ? E uite si acest caz este aproape identic cu zecile de persoane trecute in alta lume care si-au gasit raspunsuri tardive sau fara nici cea mai mica logica ..

Intotdeauna la romani e o vorba plina de nesimtire : mortul e de vina !!

Ne aducem aminte de cateva intamplari … pilotii de avion .. care au murit si de care nimeni nu spune cu subiect si predicat decat ca au aruncat pamant pe ei .. din pacate nimeni nu a raspuns in fata legii sau a societatii .. toti sunt la fel ca si pana in accidente .. viata lor merge inainte dar a familiilor care au plecat in nefiinta ?? 

Sau aia nu conteaza ?? Da corect oameni buni .. familiile lasate in durere nu conteaza suntem unii din multime … ce sa facem ghinion ca tata nu e politician de carton corect ??

Ca unii si-au luat si garzi dupa ei .. sau inaintea lor e vina mea sau a ta care citesti acest blog pentru ca tu si cu mine nu ne-am facut politicieni ca asa aveam si noi o garda sau cine stie … depinde din ce partid faci parte sau cat de pupincurist esti ? Ai inteles nu ??

Nu-mi este necaz ca prostia este in cantitate industriala mi-e un pic aiurea cand vad acest popor naiv .. si vad cum se vinde da chiar asa se vinde pe un litru de ulei si un kg de zahar ..

Dragilor daca altii nu se vindeau … nu ajungeau atat de sus acesti oameni dar din pacate vin si alte alegeri curand iar zaharu si uleiul castiga din nou … 

Ce poate sa ii faca aceasta tara lui Oprea daca iasa in strada ?? Va spun eu … nimic ! 

Nimic am facut mereu noi cei care iesim in strada pentru ca jocurile sunt facute sus noi suntem doar unii din multime si atat .. noi nu contam decat la numaratoare .. pentru altceva suntem invizibili .. doar cand e sa adune voturile i-si aduc aminte si de noi ca asa se face politica in Romania ..

Dragilor as vrea ca in acest timp vazand nenorocitii ce fac sa ne gandim de 10 ori cand punem stampila de vot .. si sa nu aleaga cu zaharul sau uleiul pentru ca asta primesc ..

Mi-e greu sa vorbesc despre oamenii care au plecat dintre noi dar as vrea sa spun doar atat : rusine noua tuturor ca permitem asemenea legi si ca nimeni nu este tras la raspundere !! 

Tot in politica raman si semnalez cateva lucruri urate de care avem parte noi care citim ziarele (fie si online) si am sa incep cu marea familie PSD condusa de omul ce vorbeste cu mortii : Liviu Dragnea !

In asemenea partid (ei se lauda cu 500.000 eu nu cred asta nici batut) nu sa gasit inca o persoana care sa se bata cu el ??? :))) Sau au vrut sa ne aduca aminte de Ceausescu ?? Cred ca aceasta este si explicatia sa ne aduca aminte din ce perioada am venit .. si unde ne indreptam (eu spun ca tot acolo .. practic comunismul este in venele lor pentru totdeauna ..).

Brusc , ciudat si nefiresc … la PMP (facut in cele din urma MP) ghici cine apare ca dupa o ploaie de martie ?? Basescu …. vrea sa ii faca concurenta lui Dragnea ce ?? Doar Dragnea sa fie singurul candidat ?? NUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!! Spune multimea MP-ista care batea din palme parca exista in sala un concurs care bate mai tare primeste un mar (probabil de aur).

Da dragilor … Basescu revine pe un cal (ah e martoaga) in politica noastra si se autoproclama Regele Opozitiei … care este (vorba de duh).. Ca reuseste sau nu … sincer nu-mi pasa ideea este ca m-am saturat de el sa apara precum o cucuvea la 18:30 :)) acum iarasi o sa il vad :)) 

Stiti la fotbal cum se striga ?? Asa : Piti Piti Lasaneeeeeeeeeeeee !! (despre Piturca ziceau nu de vreo pitzipoanca) asa si eu strig tare … BASE BASE LASANEEEEEEEEE !!!

Si ultima dar nu cea din urma este condamnarea comunistului nr 1 din PSD Ion Iliescu !

După 25 de ani de așteptare, lipsă de transparență și răspundere, incapacitate de a pătrunde și a afla adevărul, iată primul pas ce trebuia să se facă într-o societate normală și cu instituții ale justiției funcționale!
Reprimarea violentă a manifestației din Piața Universității prin declanșarea unui atac asupra populației civile în iunie 1990, urmat de de aducerea minerilor din Valea Jiului în Capitală, distrugerile dar mai ales victimele umane și pierderile de vieți sunt fapte pentru care trebuie obligatoriu să existe răspundere!

Oare nu e tarziu ??!! Eu spun ca da !! Daca ar fii fost condamnat dupa 2 3 ani la venirea minerilor altfel ar fii fost politica in Romania pentru ca Iliescu a avut si are un cuvant greu de spus iar oamenii care inca il adora nu este de neglijat de catre cei care conduc PSD !!

Concluzia ?? Avem cea mai frumoasa tara pacat de cei care ne conduc !

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest1Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook3

One comment

  1. noi suntem singurii vinovsti. la fiecare tur de scrutin votam cu nonsalanta aceleasi fete triste asa ca ne meritam soarta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*