Democratia la gunoi ! Ceausescu nu a murit este Dragnea travestit !

Stiti nu prea scriu pe blog as vrea dar ziarul online si celalalte proiecte ma mananca de tot am pus o intrebare la cineva si mi-a zis ca nu poate avea ziua 50 de ore atunci as face absolut tot ce doreste sufletelul meu .. Dar cum nu este vorba de mine … cu lacrimi in ochi spun : Adio Democratie !

Nu stiu cati dintre voi viata de pana in 1989 va este cunoscuta eu va spun ca am trait un pic putin dar am trait ..

Sa nu va spun ca parintii nostri in gluma sau in serios ne spunea ca despre Ceausescu sa nu ii spunem numele si ca orice ar fii el e tatal nostru ceva de genu ..

Uite ca azi trebuie sa ii spun lui Dragnea aceste lucruri si ca odata cu democratia … noi suntem tinte miscatoare pentru armata PSD ..

Am fost in strada si am aratat acestui oras ca nu este totul rosu .. sa ras in nas ca sunt platiti oamenii … ca suntem pusi de cineva .. dar putini inteleg ca nimeni si nimic nu ma pune sa ma duc sa stau in frigul ala .. si ca daca arat o realitate … sunt facut in fel si chip..

De ce nu a murit Ceausescu ? Este simplu … dragi prieteni inca pot scrie ce vreau eu si ma bucur de acest lucru … spun inca pentru ca aceasta situatie spune ca urmeaza si noua celor din online sa ne inchida gura pentru ca am facut o opozitie reala si incomoda pentru Dragnea si ai lui ..

Am iesit peste 100.000 de oameni in strada (da o suma mare imens de mare .. daca pun un psd-ist sa numere din 10 in 10 se incurca de 7-8 ori pana ajunge la o suta de mii) si degeaba .. Posturile lor facute si cumparate de ei … au ras in nas de cei care am iesit in strada ba chiar ne sfidau de fiecare data cand au putut dar asta nu e nimic ..

Ce sa vezi asta seara au vrut sa intre neaparat in istorie  !

Totul sa intamplat de dimineata cand celebru Ceausescu (scuze .. Dragnea) a mers pentru ca se judeca procesul lui .. care putea sa il bage la puscarie .. ciudat sau nu (hai sa zicem ca e ciudat… ) se amana pana pe 14 ceea ce … nu ii cazu bine dictatorului Ceausescu ..

Ce sa vezi ca pe seara cand eu abia ajunsesem acasa de la volei (frumos meci si felicit galeria noastra) vad pe tv breachin niuz din ala .. soc spaima .. si toate cele .. gratierea si tot pachetul de legi a trecut de guvern prin ordonanta !

Sunt sincer cu voi nu ma ascund efectiv am inceput instant sa plang .. Democratia a fost ingropata !

Democratia azi a fost dusa la cimitir …

Bulversat nu-mi revin cred 10-20 de minute timp in care opozitia (facebook) incepuse sa arunce …

Stau si ma intreb chiar asa ? Sincer mi-am dat 2 3 palme .. crezand ca am cel mai mare cosmar al meu si totusi da … e realitatea ..

Incerc sa agit spiritele pe facebook iar peste 30 40 de persoane in aceasta seara mi-au spus prezent in Piata ceea ce pentru mine ca om … inseamna enorm de mult ..

Craiova usor incepe sa se trezeasca iar azi .. la ora 17:00 va invit in aceeasi Piata … sa eliberam Democratia din lanturile PSD !

P.S. : Dragi prieteni din inima mea va multumesc ! Suntet alaturi de mine si conteaza enorm !

 

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*