De ce fug tinerii de politica !

De ce fug tinerii de politica !

De ce fug tinerii de politica !

Este sa zicem o perioada extraordinar de grea pentru cei din politicul craiovean dar uita de ceva absurd si banal : nici un partid politic nu recunoaste TINERII FUG DE POLITICA !

Pai hai sa va spun eu de ce pentru ca pe pielea mea am vazut aceste lucruri fantastice de … URATE !

Politica in Romania se rezuma la campaniile electorale si atat ! 

De ce spun asta ? Pentru ca aia care au valoare mare si sunt sefi de partid uita ceva .. omu in restul timpului are nevoie cumva undeva DE ATENTIE ! 

Ups partidele politice nu au ATENTIA in meniul lor dupa ce termina campania unele au sansa si norocu sa nu zic horoscopu sa castige iar altele sa piarda .

Dar cel care are mereu de pierdut e valorosul ala care lipeste afise, da flayere si invata ceea ce aia versati se dau bazati si spun : trebuie sa vorbiti aia si cu aia .. si una alta si tot asa … tu ala lipitor de afise inveti , te chinui … lasi mama , tata , sora si frati acasa tu esti al partidului ostas ..

Dar ce sa faci tu ca partid ? NIMIC ! 

Nici macar nu spui un MULTUMESC ! 

Da oameni buni in romanika draga si scumpa lipitorii de afise se gasesc nu trebuie avut grija de ei .. si uite asa partidele duc mereu lipsa de oameni .. in special tineretul .. 

Eu am trait asta pe pielea mea si nu doar odata ! Tineretul in loc sa fie incurajat si urcat pas cu pas in functii si avut grija mereu cu el .. un salut pentru un tanar inseamna mult !

De ce ? Pentru ca au nevoie ! Nu sunt roboti sa ii programati voi .. au suflet !

Politica se face si cu suflet poate asta nu o stiati pana acum ? Va spun eu … cat de curand singurul partid care ramane cu oameni se la o campanie la alta este PSD !

Da da da de 10000000 x da , multi spun pai aia au bani 🙂 Stiu dar si partidele celelalte pot face ceva pentru ei ! Cum ? Aveti solutii … una ar fii cotizatiile oameni buni ! Cei cu functii trebuie sa aiba si bani pentru partid !

Deci vreti tineri in politica ? Terminati cu promisiunile lor ! Decat sa spuneti stiti daca castigam .. spuneti stiti noi va ajutam cum putem , va suntem alaturi si va sustinem in limita noastra ca partid !

 

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest1Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*