Craiova are nevoie de Primar dar la proteste cati au fost in strada ?

Am vazut ca nebunia a inceput dar hai sa spun si eu nebunia mea care pentru mine cumva .. conteaza, am si eu o mare nelamurire la cei care candideaza la Primaria Craiova si doreste cumva acel mare post de PRIMAR al acestui oras : CAND 20.000 DE OAMENI AU IESIT IN STRADA UNDE A-TI FOSTI DOMNILOR ?

Daca nici eu nu am fost la proteste atunci nu a fost nimeni deci totusi am si eu intrebarea asta care tot vreau sa o spun celor care doresc sa ocupe functia de PRIMAR !

Nu am vazut acesti oameni langa cei care au uitat de frigul abisal cumva de -15 grade si stateam acolo in Piata si strigam , saream (ca sa ne incalzim dragi politicieni) si toti ne doream SCHIMBAREA .

Da ! Acum cresc toate din gura nu va intrece nimeni dar atunci ?

Atunci unde a-ti fost ? Nu in strada asta e clar ! De ce ? Pentru ca multi dintre cei care candideaza , fotoliul de acasa sau de la birou … este cel mai bun !

Oameni buni toata clasa politica stia ca  in aceasta vara sosesc alegeri de ce nu au venit langa noi aia prosti ?

Cati dintre cei care au iesit in strada sunt de aceeasi parere ca mine ? Va spun eu multi !

Va spun eu doar ca toate partidele = aceeasi mizerie !

Suntem satui de toata clasa politica dar din pacate nimeni nu are timp de o revolutie !

Ce am rezolvat ca nu sa dat OUG 13 ? NIMIC !

Parlamentarii pot sa-si puna rudele la cabinetele parlamentare fara nici o jena , legile sunt facute de ei doar pentru ei , doar abuzul in serviciu a ramas din ceea ce noi am cerut si asta pentru ca sunt si altii cu privirea catre clasa politica .

Dragi prieteni cati din cei care au fost in strada se regasesc pe lista de la Primaria Craiova ? Va las pe voi sa spuneti ..

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest0Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook22

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*