Cand mi-e dor de aici …

Aici este lumea mea iar cand mi-e dor ma retrag aici si vin sa-mi astern gandurile sau chiar efectiv sa scriu din si despre viata mea care nu este o telenovela dar nici film artistic ..

Este cumva o amestecatura dintre tragic si comic spun unele persoane care cred ca ma cunosc dar clar se inseala pentru ca doar o singura persoana a reusit sa ma citeasca precum am facut si eu odata dar nu pe ea … ci abecedarul 🙂 …

Acum cand scriu ascult o melodie extraordinara care vrea cu orice pret sa fie pe repeat de cred ca 10-15 ori dar nu este problema ma gandesc la mine ..

Este o perioada in care incep sa ma gandesc la lucruri frumoase si la oameni care au adus si inca aduc frumosul si placutul in viata mea ..

Traiesc o viata fantastic de frumoasa si nu glumesc ! Da .. Sunt bine am 2 maini si 2 picioare … inca vad (chiar daca acum cativa ani am crezut ca gata zic pas si la ochi) am aproape tot spre deosebire de cei care Dumnezeu sau soarta nu au vrut sa ramana cu tot … si ma bucur de orice clipa pe care o traiesc ..

As vrea sa fiu langa cineva care mi-a schimbat viata dar poate nu merit asta .. chiar daca cu sufletul sunt acolo fizic totusi sunt aici .. Este ceea ce eu numesc fericirea totala dar cine stie ce-mi rezerva viitorul pentru ca uneori poate chiar suna bine (precum in reclama aia la telefonie ..).

Sa incep cu as vrea ? Hai ..

Acum la ceas de sarbatoare care bate usor catre Sfintele Sarbatori de Pasti as vrea sa fiu langa persoana care mi-a adus fericirea si langa familia mea din Spania pentru ca mi-e dor de ai mei frati , ale mele cumnate si de nepoteii mei . Daca as putea sa unesc acesti oameni intr-un singur loc as fii un om implinit pentru ca acesti oameni inseamna TOT pentru mine ..

Sunt un om altfel decat vreau sa par pentru multi doar ca … aici mi-e locul unde sufletul meu se deschide … Decat sa scriu o carte incerc sa va scriu aici .. asa vad eu unele lucruri ..

Mi-e dor de copilaria mea si de bunicul meu care a plecat din lumea asta ..

Dragi prieteni va multumesc ! Nu stiu daca am sa scriu curand pe aici .. dar cu ocazia Sarbatorilor Pascale va urez din inima :

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest0Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*