Bucuria fiecarei sarbatori …

bodoDe fiecare data eu aveam nebunia nu ca acum sunt sanatos :)) sa merg sa alerg in noaptea asta.. Nu ca as face altceva acum dar copil fiind (dau un rev cum faceam la casetofoanele alea luate de la sarbi .. avea unchiu meu un AviTon :)) ) alergam in noaptea asta … cat 2 3 luni probabil .
Se pare ca de atunci am vrut sa raman nebun ca nu m-am vindecat de boala asta :)) nici acum .. dar probabil nu vreau sa discut asta acum de Sfintele Sarbatori Pascale …
Am sa fiu scurt da nu foarte ca nu-si are rostul … si am sa spun ca dorinta mea cea mare a fost si ramane sa fiu campion la spart de oua :)) iar in copilarie avea un alt farmec acest campionat ..
Sa vezi cum bunica mea mergea dupa frunze si atent .. selectiona cate una apoi stateam pe langa ea cat sa nu ii faram ouale :)) care se fierbeau .. de zor .. parca avea alt farmec la tara .. Aici pe aragaz neah … parca ai zice un bleah din ala nasol ..
Apoi la tara acolo se jucau popice … nu uit cat traiesc ce ritualuri si ce farmec aveau .. aici la bloc parca ar fii aceeasi zi ca si ieri ca si in alta … bine drobul , ouale si cozonacii ce vor sa fie altceva .
Sarbatorile aveau parca alt farmec si parca toata lumea se pregatea in sensul bun .. acum se pregatesc sa cumpere :)) si sa-si bata joc de organismele lor :)) sa manance in cateva ore cat ar trebui intr-o saptamana pai da ai spune dar ce … ambulanta sa nu aiba miscare ? :)) NU !
Nu stiu cum sa explic dar toti zic de lumina .. de Hristos dar nici unu nu zice de minte :))
Eu asta va doresc … intelepciune cat cuprinde iar bunul simt si respectul sa creasca in constiinta voastra .
As vrea sa cred ca putin va da Dumnezeu iar daca acum mergeti la biserica .. lasati telefonul acasa … sau daca il luati cu voi … aveti grija sa nu acoperiti preotul cand vorbeste cu soneria voastra .. ah si am uitat .. hainele … nu au caracter si intelepciune ala se cultiva sau mosteneste … 🙂
Da si am uitat iar daca crezi ca a inviat Hristos … o face doar daca crezi cu adevarat in Dumnezeu nu ca .. X care are 20.000 de like-uri cred 🙂 Aia e aberatie de feisbuc … nu realitate ..
Asadar … Sarbatori cu minte va doresc si intelepciunea sa va fie alaturi de voi in tot ceea ce faceti !

Pentru mine pot sa spun ca Hristos a inviat !

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest1Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*