Arma acestor alegeri : Sondajele

300-300Dragi prieteni am sa scriu aici despre ce se intampla in aceste zile prin spatiu tv & online si anume : Sondajele !

Diverse firme … unele respectate altele aparute dupa noapte , unele forumuri si alte publicatii online sau pe print vor neaparat sa participe si ele la aceasta campanie electorala care azi se incheie ..

Eu nu spun ca mint sau ca nu am dreptate doar ca unele sondaje va “ajuta” sa va faceti o parere despre un candidat sau un partid politic . Nu sunt corecte din multe puncte de vedere si sunt aruncate tocmai de a va schimba parerea ..

De ce se poarta aceasta manipulare ?

As vrea sa va raspunda cei care fac aceste sondaje pentru ca stiu ca pot intoarce multe persoane sa voteze altceva stiind ca oamenii lor nu au sanse tocmai din aceasta cauza vedeti aceste “sondaje” aruncate exact cand alegerile se apropie.

Nu vreau sa va spun eu ca am descoperit apa clocotita sau ca am invetat roata … ce vreau sa spun este ca voi cei care cititi acest blog banal si aveti o convingere atunci nu va lasati influentati de acesti oameni .

Interesul lor este ascuns sub aceste sondaje si habar nu aveti cati bani sunt pusi pe aceste sondaje pentru ca nimeni nu are ┬ácurajul sa spuna acest adevar …

In Craiova sunt foarte multi indecisi la aceasta ora … nici un sondaj nu spune asta … ne arunca doar niste procente si scoate unii candidati de pe ultimele locuri in fata … facand unele jocuri urate si de prost gust .

Duminica mergeti la vot este doar indemnul meu !

Related posts:

Don't be shellfish...Pin on Pinterest0Share on Google+1Tweet about this on Twitter0Share on Tumblr0Share on Facebook16

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*